Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.02.2010 09:30 - Ангел, посочен от самия Бог, постоянно бди над нас
Автор: remote87 Категория: Други   
Прочетен: 1005 Коментари: 1 Гласове:
2



Всяко човешко същество има свой ангел, чиято задача е да го предпазва от беди. Както в Новия завет, така и в еврейската Тора се говори за това, че от раждането до смъртта ни един ангел, посочен от самия Бог, постоянно бди над нас. Това твърдят не само вярващи, екстрасенси, гадатели и личности с паранормални способности, но и много обикновени хора, спасили се по чудодеен начин от смъртта. Дори и някои от сериозните научни издания са приели за нещо нормално съществуването им.

Защо тогава да не се опитаме да влезем във връзка с него?

Нека сега се пренесем в Силикон Вали. Годината е 1988-а. Журналистът Пиер Йованович пътува на предната седалка на автомобила си, управляван от неговата приятелка. Настроението и на двамата е чудесно, нищо по пътя не подсказва за наличието на каквато и да било опасност. Изведнъж, без никаква видима причина, Пиер се хвърля наляво, предизвиквайки уплахата на спътничката си и рискувайки да предизвика катастрофа. Само след миг куршумът, изстрелян от някакъв луд край пътя, пробива предното стъкло на автомобила и се забива в седалката, където преди това се е намирала главата на журналиста. Необяснимият му импулс му спасява живота. Оттогава Пиер безрезервно вярва в ангели закрилници и си поставя за цел да докаже тяхното съществуване.

След като в продължение на пет години Йованович упорито събира материали и разкази на очевидци, публикува книгата си „Разследване за съществуването на ангели пазители”. В нея той сравнява различни случаи и открива сходни паралели и свидетелства.

Мнозина учени са склонни да откриват доказателства за наличието на някакви висши „добри сили”, изследвайки разказите на хора, които са преживели граничещи със смъртта състояния. Всички, които са изпадали в клинична смърт, „там” са били посрещнати от някакви прекрасни същества. Най-често разказвачите ги описват като свои отдавна починали близки, а в 30% от случаите говорят за тях като за „необяснима духовна същност, която най-вероятно е моят ангел-закрилник”. Свидетелствата им принуждават все повече лекари да признаят достоверността на разказите на пациентите си, които по никакъв начин не биха могли нито да виждат, нито да чуват, тъй като са били в състояние отвъд комата.

„Те притежават чувство за хумор, гласовете им са чисти, мелодични и винаги различни” - твърди Пат Девлин, възрастна сляпа жена, живееща в Хавай, която се кълне, че постоянно поддържа контакт със своите „покровители”.

През 1991 г. Елизабет Клайн пътувала в колата си по магистралата край Лос Анджелис и неочаквано чула съвсем ясен глас, който й заповядал да премине в лявото платно. Не й оставало нищо друго, освен да му се подчини. „В следващия момент се случи ужасна катастрофа - разказва Елизабет. - Камионът, който се движеше зад мен, се опита да спре, но увлечен от инерцията, не успя и премаза колата, зад която се намирах само до преди миг. Няколко автомобила катастрофираха верижно един в друг върху платното, което тъкмо бях напуснала. Ако не се бях вслушала в гласа, сега нямаше да съм жива. Вярвам, че това е бил моят ангел-закрилник.„


Тагове:   Ангел,   НАС,


Гласувай:
2



1. victoriavselena - аз лично съм преживявала
04.02.2010 09:45
на два пъти такива "предупреждения" едния път това спаси моят живот, един път живота на едно дете, което щеше да попадне под моята кола. Абсолютно съм убедена че има такова нещо
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: remote87
Категория: Други
Прочетен: 85674
Постинги: 74
Коментари: 53
Гласове: 76
Архив